مشاوره تکنولوژی بتن و افزودنی های بتن

آخرين مقالات

اجاره پمپ بتن دکل کوتاه، متوسط و بلند | دکل ۶۵ متری | دکل ۴۷ متری | پمپ ثابت | ۳۶ متری

توضیحات

گروه ایران بتن اجاره دهنده اجاره پمپ، انواع ماشین آلات تولید و حمل بتن در تهران آماده همکاری با کلیه سازندگان محترم شرکت های ساختمانی و عمرانی و کلیه همکاران محترم این صنعت است عمده فعالیت این شرکت اجاره انواع میکسر و پمپ و دکل می باشد.
این شرکت افتخار داشته با در اختیار داشتن بلند ترین پمپ دکل های ایران به ارتفاع ۶۵ متر در اکثر پروژه های مرتفع ایران به ارائه خدمات بپردازد پمپ دکل ۶۵ متری پمپ دکل ۴۶ متری اجاره انواع ماشین آلات حمل و نقل بتون

اجاره بچینگ پلانت
اجاره انواع ماشین الات بتن ریزی سبک و سنگین

  • اجاره میکسر ۸ متری و میکسر ۱۰ متر مکعبی.
  • توانایی پمپاژ در طبقات نامحدود و در طول های نامحدود
  • تامین ناوگان حمل
  • تامین بتن
  • تامین شن و ماسه

دکل ۲۸ متری

دکل ۳۶ متری

دکل ۴۷ متری

دکل ۵۲ متری

دکل ۶۵ متری

دکل ۷۵ متری

برای اجاره  میتوانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید:

آدرس : تهران – آزاد راه آزادگان

تلفن همراه جهت سفارش بتن آماده در محدوده تهران

۰۹۱۰۷۵۲۱۰۶۰- مهندس پرهیزکاری

تعریف پمپ بتن

پمپ بتن دستگاهی است که بتن آماده را از تراک میکسر یا بچینگ بتن به محل بتن ریزی منتقل می کند. تا پیش از قرن ۱۳ شمسی و قبل از پیشرفت صنعت ساخت و ساز اختلاط بتن عموما در محل کارگاه صورت می گرفت و جهت حمل آن به محل مورد نظر از فرغون و باکت ها فلزی استفاده می شد . این کار علاوه بر افت کیفیت بتن سبب صرف هزینه زیاد زمان و نیروی انسانی در پروژه می شد.

پس از اختراع پمپ بتن با توجه به صرفه جویی که در زمان ، هزینه و انرژی پروژه انجام می شد، این سیستم مورد توجه مهندسین صنعت ساخت و ساز قرار گرفت . به طوری که امروزه تقریبا در تمامی پروژه های بتنی جهت انتقال بتن از پمپ بتن استفاده می گردد.

انواع پمپ

متداول ترین نوع عملکرد پمپ های بتن بر اساس مکش و تخلیه می باشد . به طوری که با ورود و خروج پیوسته مخلوط بتن تازه از سفت شدن و گیرش بتن در جلوگیری می شود. بدین صورت که با توجه به وجود دوپیستون در پمپ و با مکش و تخلیه پیوسته این دو پیستون و انجام عمل مکش و تخلیه توسط هر یک از پیستون به طور نوبتی ، عملکرد پمپاژ درون بتن ها به صورت پیوسته اتفاق می افتد.

مطابق با نشریه شماره ۴۴۶ <<معرفی ماشین آلات عمرانی >> پمپ ها عموما به دو صورت هوایی و زمینی تقسیم بندی می شود. همچنین به توجه به تنوع پمپ های موجود در بازار می توان دسته بندی های دیگری نیز بر اساس منبع تامین انرژی، کاربرد و قابلیت جابه‌جایی نیز برای پمپ های بتن انجام داد.

پمپ کامیونی تیرک (بوم) دار

این دسته از پمپ ها که معمولا به پمپ های هوایی نیز مشهور هستند بر روی شاسی کامیون که عموما دارای محور های بیشتری از کامیون های معولی هستند نصب می شود. همچنین جهت انتقال بتن تا محل ریختن آن از ۳ الی ۴ عدد بازوی تاشو به نام بوم استفاده می شود. این بازو ها به کمک جک هیدرولیک بازشده و در راستا و زوایای مختلف قرار می گیرد. به موازات هر بازو لوله های انتقال بتن با اتصالات منعطف تعبیه می شود که جهت انتقال بتن به کار می رود.

معمولا کامیون های مورد استفاده در این بتن ها مجهز به جک های کناری تعادل ( outrigger) هستند؛ که وظیفه حفظ تعادل کامیون و جلوگیری از واژگونی آن را بر عهده دارند.

اگر نیاز به قابلیت مانور بیشتر و یا شعاع چرخش حداقل باشد، از کامیون هایی با دو محور جلو و سه محور عقب استفاده می شود. این پمپ های به گونه ای طراحی می شودکه تیرک آن‌ها می تواند می تواند در ورودی های خیلی باریک و یا کارگاه های اسکلت فلزی دسترسی داشته و عمل بتن ریزی را انجام دهند. بتن ریزی به وسیله این پمپ ها می تواند در هر دو راستای افقی و عمودی در سطوح بالاتر و پایین تر از محل جایگیری کامیون انجام شود. بازدهی تئوری این پمپ ها، ۱۶۰ مترمکعب در ساعت است، و با فشار بتن ۹۶ بار و تا قطر سنگدانه ۶۴ میلیمتر بتن را انتقال می دهند. در عمل اما پمپ های مرسوم عمدتا راندمان ۷۰ متر مکعب بر ساعت را داشته و بتن های با قطر ۲۵ میلیمتر را انتقال می دهد.

از مزیت های پمپ های هوایی بوم دار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قابلیت بتن ریزی در سازه های بلند
  • سرعت و حجم بالای بتن ریزی
  • نصب بر روی سطوح محکم جهت افزایش ظرفیت پمپاژ و راندمان
  • بتن ریزی اتوماتیک و صرفه جویی هزینه و نیروی انسانی
  • دسترسی بالا به نواحی دشوار

لازم به ذکر است که جهت استفاده از این نوع پمپ بتن باید از نیرو کار ماهر استفاده کرد. همچنین استفاده از نوع پمپ، در پروژه‌های کوچک به دلیل صرف هزینه بالا ممکن است به صرفه نباشد.

 

تراک میکسر پمپ بتن

در مواردی که حجم بتن ریزی کم و جابه‌جایی بالایی هنگام بتن ریزی مورد نظر باشد معمولا از این نوع پمپ بتن استفاده می شود . بتن ریزی در این روش نیز عموما با تیرک های هیدرولیکی انجام می شود . چرخش میکسر از طریق موتور محرک ماشین و یا با توجه به اینکه بتن تولید شده توسط میکسر باید درجا استفاده و پمپ شود باید در چگونگی چرخش آن دقت لازم مبذول گردد و انحنای درونی آن مناسب باشد تا بتن مناسبی به پمپ تحویل داده شود .

در حال حاضر به دلیل اشکالات بهره برداری استفاده از نوع بتن بسیار نادر است .

تلفن همراه جهت سفارش بتن آماده در محدوده تهران

همراه جهت سفارش بتن آماده در محدوده تهران

۰۹۱۰۷۵۲۱۰۶۰- مهندس پرهیزکاری

 

پمپ بتن قابل حمل یا زمینی

این نوع پمپ بتن که به نام های پمپ زمینی ground pump  و پمپ خطی  line pump  شناخته می شود. از دیگر پمپ های پرکاربرد جهت انتقال بتن است . این پمپ ها دارای قدرت بیشتری نسبت به انواع دیگر پمپ های بتن معرفی شده دارند . از این نوع پمپ بتن بیشتر در کارگاه های با حجم بتن ریزی بالا و یا در برج های با ارتفاع بیش از ۲۰۰ متر و یا در پل هایی که نیاز به طول پمپاژ بلند دارد استفاده می شود.

این پمپ ها با لوله هایی به قطر ۱۲۵ میلیمتر توانایی انتقال بتن با حداکثر بعد سنگدانه ۶۳ میلی متر را دارا می باشند.  این پمپ ها می تواند بر روی شاسی کامیون نصب شده و یا در مواردی به طور خود کششی تولید شود  همچنین این دستگاه ها عمدتا باید توسط کشنده دیگری به طور یدک کشیده شده و تا محل پروژه حمل شود . توان این پمپ ها عمدتا از دیزل بوده و در موارد معدودی از برق به عنوان منبع انرژی استفاده می شود.

ظرفیت این پمپ ها معمولا از ۱۹ تا ۷۷ متر مکعب در ساعت می باشد. فشار بتن در این پمپ ها عمدتا در محدوده ۷۵ بار می باشد. ظرفیت قیف بتن این پمپ معمولا بین ۳۰۰ الی ۶۰۰ لیتر بوده و توان موتور دیزل آن ها در محدوده ۴۶ الی ۴۱۹ کیلو وات قرار می گیرد. قطر لوله بالابرنده ۱۰ الی ۱۲ سانتی متر و از جنس فولاد است . همچنین لوله انتهایی دارای جنس پلاستیکی بوده و ۳ الی ۴ متر طول دارد.  از این نوع پمپ برای بتن ریزی پیاده رو ها ، دال های بتنی و کفسازی ها و همچنین انتقال دوغاب یا فوم بتن به طبقات نیز استفاده می شود.

مزایای این نوع پمپ عبارتند از:

  • امکان افزایش طول پمپاژ
  • مناسب برای انتقال افقی بتن
  • سرعت بالا و امکان جابه‌جایی راحت تجهیزات

پمپ های بتنی را میتوان بر اساس نحوه عملکرد آن ها نیز به دوگروه جابهجایی مثبت (پیستونی ، گوشواره ای، پریستالتیک، دنده ای، دیافراگمی)  و دینامیک (شناور) طبقه بندی کرد.

پمپ های پیستونی از متداول ترین پمپ های مورد استفاده هستند . این نوع پمپ از سوپاپ ورودی، سوپاپ خروجی ، پیستون و سیلندر تشکیل شده است.

این نوع پمپ که از نوع پمپ های پیستونی رفت و برگشتی و جابه جایی مثبت به شمار می رود . روش کار به این صورت است که پس از ریختن مخلوط بتن به داخل قیف، تحت اثر نیروی وزن و مکیدن ناشی از حرکت پیستون های افقی به دورن سیلندر وارد می شود. با جلو عقب رفتن پیستون، سوپاپ ورودی و خروجی تغییر وضعیت داده و باعث ورود و حرکت پیوسته بتن می گردند.

از مزیت های این پمپ به انتقال مخلوط بتن تا ۱۲۰ متر به صورت عمودی و تا ۱۰۰۰ متر به صورت افقی اشاره کرد . این روش پمپاژ برای پروژه های با حجم بتن ریزی زیاد روشی اقتصادی به شمار می رود .

از دیگر پمپ های مرسوم پمپ غلتکی یا پریستالتیک است .این نوع پمپ یک وسیله کوچک و قابل حمل برای انتقال بتن در احجام کم است.

 

مطابق شکل بتن از طریق قیف به درون یک لوله انعطاف پذیر ریخته می شود . سپس توسط نیروی فشاری غلتک های هیدرولیکی و باعث ورود مخلوط بتن به درون لوله تحویل میگردد . . در این جا هیچ قطعه متحرکی با بتن در تماس نیست و فشار منفی محفظه پمپ سبب مکش مخلوط بتن به درون لوله های داخلی می گردد . همچنین غلتک های درون پمپ ، با اعمال فشار بر بدنه لوله ، سبب جریان پیوسته بتن و هدایت آن به سمت شلنگ خروجی می گردد .

عموما پمپ های شلنگی نسبت به پمپ های پیستونی کارایی کمتری دارند . نرخ پمپاژ پمپ های پیستونی گاها تا ۶ برابر پمپ های شلنگی افزایش می یابد. لوله های مورد استفاده در پمپ های پیستونی تا ۳ برابر قطر بیشتری نسبت به پمپ های شلنگی دارند . از دیگر محدودیت های پمپ های شلنگی نسبت به پمپ های پیستونی کمتر بودن قابل ملاحظه فاصله افقی و عمودی انتقال بتن می باشد . این نوع پمپ بیشتر جهت استفاده در پروژه های با حجم بتن ریزی کمتر مناسب بوده و نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری نیز در این نوع پمپ احساس می شود .

پمپ های سانتریفیوژ از دیگر پمپ های بتن متداول در بازار جهت انتقال بتن و دوغاب به شمار می رود . مکانیزم کار این نوع پمپ بر مبنای نیروی گریز از مرکز و انرژی حاصل از چرخش پروانه مرکزی می باشد . پروانه پمپ سانتریفیوژ بر روی یک دیسک سوار می شود . بخش پشتی پروانه به یک محور مرکزی دوار متصل است. این محور توسط یک موتور با سرعت دوران بالا دوران می کند.

از منظر منبع انرژی ، پمپ های بتن را می توان به دو نوع موتور های دیزلی و برقی تقیسم بندی کرد . موتور های دیزلی از اصلی ترین منابع تامین انرژی پمپ های بتن هستند و جهت بتن ریزی های با ارتفاع بالا و مسیر های طولانی گزینه مناسبی به شمار می روند . همچنین این پمپ در مناطق دور افتاده ای که امکان تامین برق مستقیم و یا تامین برق با اولویت بالا وجود ندارد در اولویت قرار می گیرند .

در پمپ های برقی تامین انرژی مورد نیاز جهت انتقال بتن به طور مستقیم از جریان مستقیم برق تامین می شود . پمپ های برقی از هزینه پایین تر ، کاربری گسترده تر ، و نیاز به نگهداری کمتر بهره مند هستند .

پمپ های بتنی را می توان بر اساس قابلیت تحرک نیز به دو گونه ثابت و متحرک تقسیم بندی کرد .

در پمپ های بتنی ثابت، که پمپ های زمینی نیز از این گروه پمپ می باشد، لوله های انتقال بتن از واحد پمپاژ جدا هستند. لوله های پلاستیکی و یا فولادی این نوع پمپ ها توسط دست به یکدیگر متصل می شوند.  به همین علت به این نوع پمپ ، پمپ دستی نیز گفته می شود.

پمپ های متحرک ، که پمپ های بوم دار از این نوع پمپ به شمار می روند، تمام تجهیزات مورد نیاز برای انتقال بتن همراه بوم بر روی شاسی کامیون قرار دارد . با این وجود در مکان هایی با محدودیت طول و شکل مسیر ، از پمپ های بتن اصلاح شده مطابق با نیاز کاربر می توان استفاده کرد.

پمپ بتن شاتکریت

شاتکریت یا بتن پاششی بتنی است که علاوه بر دارا بودن روانی بالا ، چگالی بالایی نیز دارند  از مشخصه های این نوع بتن ریزدانه بودن سنگدانه ها و یا در مواردی عدم وجود سنگدانه است .  به دلیل این ویژگی های جهت ریختن و پاشیدن بتن شاتکریت از پمپ های مخصوصی استفاده می شود  . سیستم پمپ های شاتکریت دارای سوپاپ معمولی و یا توپی با سلندر های کوتاه تر است . این ویژگی ساختاری سبب می شود این پمپ ها دارای تعداد رفت و برگشت سریع تر پیستون ها گردد . در پمپ های بتن شاتکریت حجم بتن خروجی در هر سیکل کاهش می یابد .

پمپ تریلر

برای بتن ریزی در حجم کم از این نوع پمپ استفاده می‌شود. همانگونه که از نام این پمپ مشخص است این پمپ بر روی تریلر نصب شده است  با شلنگ‌هایی از جنس فولاد یا پلاستیک، بتن به محل مورد نظر انتقال می‌یابد. این پمپ با نام پمپ زمینی یا پمپ ثابت نیز شناخته می‌شود. همچنین به دلیل اتصال شلنگ‌ها به یکدیگر با دست به پمپ دستی نیز معروفند.

پمپ بوم

برای بتن ریزی در حجم زیاد از این نوع پمپ استفاده می‌شود. این نوع پمپ بر روی شاسی کامیون نصب شده که به دلیل تحمل وزن بالا، محورهای بیشتری نسبت به کامیون‌های معمولی دارند و به همین علت به این نوع پمپ، پمپ بوم و یا پمپ هوایی می‌گویند. پمپ بوم از طریق بازوی رباتیک بتن را دقیقا در محل پروژه می‌ریزد. بازوی رباتیک با کنترل از راه دور این عمل را انجام می‌دهد و با فعالیت چند منظوره‌ای که دارد نیاز به نیروی انسانی را کاهش می‌دهد.

پمپ تخصصی

کمترین استفاده از این نوع پمپ می‌باشد، زیرا برای کارهای تخصصی نظیر تونل و معادن استفاده می‌شود. این نوع پمپ به ریلر و ترمز مخصوص مجهز است و با نام‌های پمپ چرخ ریلری یا پمپ چرخ زنجیری نیز شناخته شده‌اند.

مشخصات فنی پمپ

مشخصات فنی پمپ عبارتند از: وزن، فشار، ظرفیت پمپ، ظرفیت قیف، توان پمپاژ (افقی و یا عمودی)، توان موتور، طول لوله انتهایی، حجم بتن خروجی و تعداد ضربه در دقیقه.

با بررسی تمام شرایط ذکر شده، می‌توان اطلاعات بتن ریزی مورد نظر را به پیمانکار و یا شرکت اجاره پمپ بتن ارائه داد تا از هزینه دقیق اجاره پمپ بتن آگاه شد و انتخابی مناسب از لحاظ عملکردی و همچنین اقتصادی

معیار های انتخاب پمپ بتن

همانطور که انتخاب پمپ بتن مناسب سبب افزایش کیفیت بتن ریزی و صرفه پروژه به لحاظ هزینه ،زمان و نیروی انسانی  خواهد شد انتخاب نامناسب پمپ بتن سبب تحمیل هزینه و دوباره کاری در پروژه های ساخت و ساز می گردد .

پمپ بتن باید متناسب با اهداف بتن ریزی انتخاب شوند.  همانطور که تا بدین جا شرح داده شد پمپ های بتن بسیار متنوع هستند و بسته به نیاز های متنوع پروژه پیشنهاد داده می شوند لذا پیش از تصمیم گیری باید از انعطاف پذیری و کارکرد مناسب پمپ اطمینان حاصل کرد .

همانطور که پیشتر اشاره شد، فشار پمپاژ از مشخصات مورد استفاده جهت انتخاب پمپ بتن مناسب است .

پمپ های بتن دارای نرخ پمپاژ متنوع و راندمان های گوناگون هستند لذا نیاز است قبل از تصمیم گیری حتما بررسی جامعی از شرایط بتن ریزی پروژه توسط تیم متخصص صورت گیرد به طور کلی میتوان گفت :

  • جهت پروژه های بزرگ راه سازی بهترین انتخاب پمپ های هوایی یا بوم می باشد .
  • جهت بتن ریزی در نواحی محدود با ارتفاع متغیر نیز پیشنهاد می گردد از پمپ های بوم استفاده گردد .
  • عموما می توان با تصب بازو های بیشتر بر روی بوم ، سبب افزایش بهره وری شد و مشکل کمبود نیروی کار را حل کرد . به علاه این کار سبب افزایش کاربری و انعطاف پذیری عملیات بتن ریزی می گردد .

 

الزامات اجرایی و ایمنی استفاده از پمپ بتن

جهت به حداکثری رساندن موفقیت در عملیات پمپاژ نیاز است تا علاوه بر کنترل کیفیت بتن ، آماده سازی کارگاه در کنار نظارت مداوم در طول مدت پمپاژ صورت گیرد . لذا موارد زیر جهت افزایش بهره وری بتن ریزی پیشنهاد می گردد :

  • تمیزکاری و آماده سازی مسیر دسترسی به محل استقرار پمپ
  • قرارگیری پمپ بر روی بتن سخت و به دور از محل هایی با احتمال سقوط اشیاء
  • بررسی استحکام زمین از منظر تحمل فشار وارد شده بر پایه های نگهدارنده
  • پمپاژ دوغاب قبل از آغاز بتن ریزی جهت سهولت عبور بتن از لوله های انتقال بتن و سپس خروج کامل این دوغاب
  • ذخیره دوغاب اضافی جهت شرایطی مانند گیر کردن بتن در لوله ها
  • استفاده از پوشش های مناسب جهت جلوگیری از ریختن بتن بر روی زمین در طول مسیر
  • به کارگیری بتن با اسلامپ بالا ، بدون جداشدگی و چسبندگی زیاد
  • فراهم نمودن شرایط مناسب برای شستشو پمپ پس از عملیات بتن ریزی

همانطور که در موارد بالا اشاره شد ، بتن های پمپی باید دارای شرایطی باشند که فرآیند بتن ریزی به وسیله پمپ به بهتری شکل ممکن انجام شده و آسیب هایی مانند ترکیدگی لوله ها به حداقل برسد. این شرایط که در بند ۹-۸-۵ مبحث نهم مقررات ملی به آن اشاره شده است به شرح زیر است:

  • نیاز است که نسبت آب به سیمان به عدد ۰۶ محدود گردد . افزایش نسبت آب به سیمان خطر جداشدگی بتن تازه و گرفتگی لوله ها را افزایش خواهد داد .
  • نیاز است از افزودنی های فوق روان کننده با کیفیت مطلوب ، یا افزودنی های افزایش دهنده ویسکوزیته بتن جهت بتن ریزی استفاده گردد . اسلامپ پایین بتن تازه سبب افزایش چسبندگی بتن شده و با کاهش کارایی بتن ریزی سبب آسیب به سیستم پمپاژ خواهد شد .
  • توصیه می گردد مقدار مواد سیمانی مقدار ۳۵۰ الی ۴۰۰ کیلوگرم در هر مترمکعب لحاظ گردد .
  • توزیع دانه بندی مصالح سنگی ، محدود کردن مدول نرمی سنگدانه ها و همچنین محدود سازی حداکثر بعد سنگدانه درشت دانه از دیگر مواردی است باید مورد توجه قرار گیرد .

معایب استفاده از پمپ بتن

استفاده از پمپ بتن علاوه بر مزایا و ویژگی های مثبتی که برای پروژه های بتن آرمه داشته ، محدودیت هایی را نیز به همراه خواهند داشت . اصلی ترین محدودیت استفاده از پمپ بتن این است که در پروژه با حجم کمتر از ۱۰۰۰ متر مکعب می تواند غیر اقتصادی باشد.لذا نیاز است حتما قبل از سفارش پمپ بتن با کارشناسان مجرب مشورت های لازم به عمل آید .

همین طور استفاده از بتن با طرح اختلاط نا مناسب  سبب گیر کردن بتن درون لوله شده و ممکن است سبب از خراب شده کل بتن یک تراک میسکر یا بتن های برنامه ریزی شده در آن نوبت بتن ریزی شود .

پمپ بتن نیاز به فرآیند تعمیر و نگهداری مرتب داشته و در صورت سهل انگاری از این مورد سبب کاهش کیفیت پمپ بتن خواهد شد .

جانمایی پمپ بتن و همچنین مسیر های انتقال لوله های انتقال بتن نیازمند برنامه ریزی و برنامه ریزی مناسب می باشد .

جمع بندی

با توجه به موارد گفته استفاده از پمپ بتن سبب افزایش کیفیت بتن ریزی شده و صرفه اقتصادی پروژه را به همراه دار. استفاده از پمپ بتن باعث افزایش سرعت بتن ریزی شده و علاوه بر کاهش نیاز با نیروی انسانی سبب کاهش زمان بتن ریزی می شود . اما همانطور که گفته شد تنوع زیاد پمپ های بتن موجود در بازار سبب نیاز به مشاوره با کارشناسان خبره جهت انتخاب و سفارش پمپ بتن می گردد .   در پایان ذکر چند نکته به عنوان جمع بندی ضروری است :

  • حداکثر فاصله پمپاژ بتن به موارد مختلفی مانند مشخصات فنی بتن ، مشخصات لوله ها ، شرایط مسیر و شرایط بتن بستگی دارد . به طور کلی می توان گفت در صورت افقی بودن مسیر پمپاژ ، حداکثر فاصله قابل پمپ حدود ۳۰۰ متر می باشد . در صورت های قائم نیز باید توجه داشت که وجود شیب های روبه بالا یا روبه پایین در حداکثر فاصله پمپاژ بتن بسیار تاثیر گذار است.
  • نحوه اتصال لوله های انتقال پمپ به صورت جفت و بست شدن در هم اتفاق می افتد . اما برای افزایش ضریب اطمینان ضروری است از گیره های مخصوص در محل های اتصال استفاده شود .
  • قطر داخلی استاندارد برای لوله های پمپ بتن معمولا در محدوده ۷۵ الی ۲۰۰ میلی متر قرار می گیرد . این لوله ها اغلب در طول های ۱ ، ۲ ،۳ و ۶ متری ساخته می شوند. در شکل زیر نمونه ای از لوله ها و اتصالات لوله های بتن ریزی نشان داده می شود .
  • معمولا به علت محدود بودن حجم بتن ریزی پروژه های مرسوم ساختمانی و شهری توصیه می گردد به جای خرید دستگاه پمپ بتن ، این دستگاه اجاره گردد . لذا قبل از اجاره دستگاه پیشنهاد می شود با پیمانکار مربوطه یا شرکت تولید کننده مشورت های لازم صورت گرفته و سپس نسبت به تهیه پمپ بتن مناسب اقدام گردد .

 

پمپ بتن

پمپ وسیله ای است که بتن تازه را از طریق پمپاژ انتقال می دهد. همچنین مطلوب ترین روش انتقال بتن در پروژه های متوسط ​​و بزرگ می باشد. با اجاره پمپ بتن می توانید هر نوع مسیر اعم از ساده، پیچیده و شیب دار (افقی یا عمودی) را بتن ریزی کنید. اندازه و قدرت پمپ تعیین می کند که چه مقدار بتن می تواند در یک حرکت از آن عبور کند.

در انتخاب نوع دستگاه انتقال دهنده‌ی بتن باید توجه کرد که نوع انتقال باعث جداشدگی مواد و از بین رفتن حالت خمیری بتن در بتن ریزی‌های پی‌درپی نشود. پمپ بتن دستگاهی است که بتن تازه را از طریق پمپاژ انتقال می‌دهد. همچنین مطلوب‌ترین روش انتقال بتن در پروژه‌های متوسط و بزرگ می‌باشد. با استفاده از اجاره پمپ بتن می‌توان هر نوع مسیر اعم از ساده، پیچیده و شیب دار (افقی یا عمودی) را بتن ریزی نموند.

اجاره پمپ بتن

پمپ بتن یک پمپ کامیونی است که بتن را از کارخانه اختلاط به محل کار منتقل می کند. کامیون های حمل بتن اغلب برای مسافت های طولانی و حجم زیاد بتن استفاده می شوند. پمپ‌های بتن همچنین در مکان‌های دورافتاده‌ای که استفاده از سایر روش‌های حمل و نقل بسیار گران یا غیرممکن است، استفاده می‌شود.

پمپ‌های بتن را میتوان خرید و یا اجاره کرد. به منظور کاهش هزینه‌های ساخت وساز، تمایل به اجاره پمپ بتن بیشتر می‌باشد. در اجاره پمپ بتن معیارهایی نظیر هدف پمپاژ، کیفیت دستگاه و شرایط اقتصادی و نوع پروژه از لحاظ حجم بتن ریزی و سختی و یا سهولت بتن ریزی و دسترسی‌های موجود تاثیرگذارند.

پمپ های بتن دستگاه های نسبتا پیچیده ای هستند که می توان آنها را خرید یا اجاره کرد. به منظور کاهش هزینه های ساخت، تمایل بیشتری به اجاره پمپ بتن وجود دارد و این تمایل تحت تاثیر عوامل زیادی مانند هدف پمپاژ، کیفیت دستگاه، شرایط اقتصادی، نوع پروژه از نظر حجم بتن ریزی است. ، سختی یا سهولت بتن ریزی و دسترسی های موجود.

هزینه اجاره پمپ بتن

هزینه اجاره پمپ بتن به عوامل زیادی بستگی دارد و قیمت ثابتی برای آن نمیتوان در نظر گرفت. در ادامه برخی از عوامل موثر بیان می‌شوند.

نکات قابل توجه در اجاره پمپ بتن

  1. پیش از اجاره پمپ بتن در رابطه با شرکت سازنده پمپ بتن، اطلاعات پیمانکار و تجهیزات مورد استفاده‌ی آنها تحقیق کافی صورت پذیرد. دلیل این امر حساس بودن این عملیات و نیازمند بودن به افراد خبره می‌باشد.
  2. حجم خروجی بتن و فشار پمپاژ بر اساس شرایط پروژه تایین می‌شوند. در واقع این دو عامل توان پمپ را مشخص می‌کنند. سعی شود در اجاره پمپ بتن، پمپی با نرخ پمپاژ مناسب و قیمت مناسب تهیه شود.
  3. هنگامی که شما یک پمپ بتن اجاره می کنید، باید در مورد سازنده پمپ تحقیق کافی انجام دهید. همچنین باید به اطلاعات پیمانکار و تجهیزاتی که استفاده می کنند نگاه کنید. این برای اطمینان از اینکه شما متخصصی را دریافت می کنید که نحوه استفاده از این ابزار را می داند.
  4. اجاره پمپ بتن اغلب توسط شرکت های مهندسی عمران برای ساخت پروژه های ساختمانی در مقیاس بزرگ استفاده می شود. در واقع این دو عامل قدرت پمپ را تعیین می کنند. در اجاره پمپ بتن سعی کنید پمپی با نرخ پمپاژ مناسب و قیمت مناسب تهیه کنید.

رعایت نکات ایمنی در اجاره پمپ بتن

  1. زمین مورد نظر تحمل فشار وارده از طریق پایه‌های نگه‌دارنده پمپ را داشته باشد.
  2. جانمایی پمپ بتن در محلی مناسب که سقوط مصالح بر روی آن پیش نیاید.
  3. لوله‌های پمپاژ توسط تکیه‌گاه و مهاربند‌های مناسب نصب شوند.
  4. پمپ بتن را باید در محل مناسبی قرار دهید که مواد روی آن نریزد.
  5. لوله های پمپاژ بتن باید توسط تکیه گاه ها و مهاربندی های مناسب برای تحمل بار سنگین بتن نصب شوند.
  6. قبل از اجاره پمپ بتن، زمین مورد نظر باید فشار وارد شده از طریق پایه های تکیه گاه پمپ را تحمل کند.

توصیه‌های اجرایی مرتبط با اجاره پمپ بتن

  1. آماده سازی و ساخت راه عبور مناسب در محل قرارگیری پمپ.
  2. با استفاده از پوشش‌های مخصوص مانند پوشش پلی اتیلن در مسیر پمپاژ مانع از ریختن بتن بر روی زمین شده.
  3. مقدار مناسبی ملات روان را پمپاژ نموده تا مسیر حرکت بتن لیز شود و گرفتگی لوله‌ها اتفاق نیفتاد.
  4. تهیه دوغاب مناسب قبل از شروع پمپاژ برای زمانی که لوله‌ها مسدود می‌شوند.
  5. دسترسی به آب کافی با نصب لوله‌های آب در محل پمپ برای شست و شوی مناسب پمپ بتن در انتهای پمپاژ.
  6. شخص ماهر و با تجربه لازم برای هدایت انتهای شیلنگ انتخاب شود.
  7. گذرگاه مناسبی را در محل پمپ آماده و می سازیم. شما می توانید برای انجام تمام کارها خودتان برنامه ریزی کنید یا به ما اجازه دهید با یک پیمانکار واجد شرایط هماهنگ کنیم. علاوه بر این، ما پمپ را به شما تحویل خواهیم داد، بنابراین در صورت نیاز برای استفاده آماده است.
  8. با استفاده از روکش های مخصوص مانند پوشش پلی اتیلن در مسیر پمپاژ از ریختن بتن بر روی زمین جلوگیری می شود. برای تحویل بتن به ارتفاعات و فواصل عمودی بسیار مناسب است.
  9. اجاره پمپ بتن ماشینی است که برای انتقال بتن از مکانی به مکان دیگر استفاده می شود. مقدار مناسبی ملات مایع پمپ کنید تا مسیر حرکت بتن صاف باشد و لوله ها مسدود نشوند.
  10. آماده سازی برای اطمینان از کارآمد و موثر پمپ های بتن کلیدی است. با استفاده از افزودنی های مناسب، می توانید اطمینان حاصل کنید که لوله ها کمتر مسدود می شوند.
  11. اجاره پمپ بتن شامل دسترسی به آب کافی با نصب لوله های آب در محل پمپ برای شستشوی مناسب پمپ بتن در پایان پمپاژ می باشد.
  12. خدمات اجاره پمپ بتن ما به گونه ای طراحی شده است که اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهد تا کار خود را به سرعت و به درستی انجام دهید. برای هدایت انتهای شیلنگ باید یک فرد ماهر و با تجربه انتخاب شود.

هزینه اجاره پمپ بتن 

هنگامی که قصد اجاره پمپ بتن را دارید، اولین چیزی که به ذهن می رسد قیمت آن است. اما نمی توان قیمتی برای آن تعیین کرد زیرا عوامل زیادی بر مبلغ نهایی تاثیر می گذارد. این عوامل شامل مساحت پروژه شما، وزن بتن مورد نیاز و سایر شرایط سایت مانند نوع زمین و فاصله بین عرضه و محل تحویل است.

محدودیت‌های اجاره پمپ بتن 

  • برای اطمینان از کیفیت پمپ های بتن ابتدا از سنگدانه مرغوب استفاده کنید که قطر آن به ترتیب زیر ۰٫۴ سانتی متر و سنگدانه زاویه دار باید ۰٫۳۳ سانتی متر باشد.
  • اختلاط بتن تا یک قوام مناسب یکی از مهمترین مراحل در ساخت است. نسبت آب به سیمان طرح اختلاط بتن مورد نظر باید حداکثر ۰٫۶ باشد
  • اجاره پمپ بتن برای پروژه های ساختمانی خانه، پروژه های ساختمان تجاری و سایر کارهای پمپاژ بتن مورد نیاز است. اسلامپ بتن مورد استفاده باید در محدوده ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلی متر باشد.

اگر نیاز به حمل بتن و بتن مایع دارید پمپ بتن بهترین انتخاب برای شماست. این به شما امکان می دهد تا آنها را با حداقل تجهیزات اضافی به سرعت انتقال دهید، بنابراین می توانید انواع پروژه ها را انجام دهید.

  • بتن پمپاژ را می توان در هر جهت و با هر شیبی اجرا کرد، اما سعی کنید تا حد امکان طول خطوط پمپاژ کوتاه و مستقیم باشد. این به شما کمک می کند تا هنگام پمپاژ بتن، اتصال خوبی داشته باشید و حباب هوا نداشته باشید.
  • انتقال بتن برای حجم های کمتر از ۱۰۰۰ متر مکعب از نظر اقتصادی با پمپ بتن معمولی مناسب نیست. پمپ بتن تخصصی را می توان در هلند اجاره کرد، اما به راحتی در دسترس نیست.
  • پمپ نه تنها می تواند بتن را از کامیون به محلی که می خواهید استفاده کنید منتقل کند، بلکه می توانیم در زمان نیز صرفه جویی کنیم.
  • هنگام استفاده از پمپ بتن احتمال خوردگی لوله ها وجود دارد. بنابراین، پس از هر بار استفاده، آب باید از کل پمپ تخلیه و شستشو شود.

اجاره پمپ بتن یک راه حل عالی برای نیازهای بتن شما است. مهم نیست که از آن برای استفاده تجاری یا شخصی استفاده می کنید، این بهترین راه حلی است که باید در نظر گرفته شود.

سخن پایانی

از پمپ های بتن برای پمپاژ بتن به محل اجرا استفاده می شود. سرعت تکمیل پروژه های عمرانی می تواند هزینه های بهره برداری را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. با اجاره پمپ بتن علاوه بر اطمینان از بتن ریزی مناسب و عدم جداسازی مصالح، در زمان و انرژی و هزینه های اجرا صرفه جویی می شود.

تلفن

همراه جهت سفارش بتن آماده در محدوده تهران

۰۹۱۰۷۵۲۱۰۶۰- مهندس پرهیزکاری

 

 گروه ایران بتن، بتن و صنایع وابسته

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اجاره پمپ بتن دکل کوتاه، متوسط و بلند | دکل ۶۵ متری | دکل ۴۷ متری | پمپ ثابت | ۳۶ متری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به اشتراک گذاری این صفحه در شبکه های اجتماعی
پینترست
لینکدین
واتساپ
ایمیل
تلگرام
چاپ