نصب و ثابت سازی نوار های آب بند باید با گیره های مخصوص نوار آب بند انجام شود. قابل ذکر است به هیچ عنوان از سوراخ کردن نوار برای نصب و پایدارسازی نوار استفاده نگردد که باعث نقص در آب بندی و بالا رفتن احتمال پارگی نوار می گردد. در هر متر طول حدود ۴ تا ۵ گیره (۲ گیره پایین، ۲ تا ۳ گیره بالا) استفاده می شود. سپس گیره ها مستقیم یا با سیم، به میلگرد ها مهار می شوند.
نوع تخت: عمود بر درز به شکلی قرار می گیرد که نصف عرض آن در بتن قدیم و نصف دیگر در بتن جدید باشد.
نوع حفرهدار: نوار آب بند به نحوی قرار می گیرد که پس از بتن ریزی دو لایه، حفره وسط نوار دقیقا در محل درز متحرک قرار گیرد.
تا جای ممکن باید از بریدن و اتصال نوار آب بند مخصوصا در نقاط پر اهمیت، پرهیز نمود. در هر صورت، برای اتصال دو نوار آب بند، می توان از روش اتصال گرم PVC (جوشکاری یا هویه مخصوص) استفاده کرد.
نحوه نگهداری
در محل سرپوشیده و در دمای ۵ تا ۳۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود. از آتش و تابش مستقیم نور آفتاب محافظت گردد. تحت شرایط صحیح نگهداری، تا ۳۶ ماه پس از تولید قابل مصرف می باشد.